8.11.11

Pimp eens een caviaflat!

Tja tis eens wat anders dan rokskes en zakskes en.....
We doen eens iets voor de lieve beestjes van ons. 
In een hangmat luieren vinden ze o, zo leuk. Als ze klein zijn gebruiken ze het als trampoline, de gekste sprongen worden er in gemaakt, maar die van de winkel zijn zo saai. En zo veel stof kruipt daar ook niet in dus ideaal als restjes projectje. Wil dat toch lukken dat ik nog een ikea stofke had liggen en een bijpassend bieslint. Al doe ik dat niet zo graag zo een lint aan stikken. Maar voor de beestjes alles he.
En voila de hangmat is klaar. En langs twee kanten te gebruiken. Ook cavia's houden van wat afwisseling en kleur in hun leven ;-)
Er is ook een cavia die niets liever doet dan op de huisjes te gaan liggen in plaats van in de huisjes. Maar dat is zo hard en ongezellig dus heb ik maar een mandje gemaakt voor op het huisje. Met een elastiek onderaan zodat het niet van het dak af valt. Eigenlijk is dat mandje niet zo goed gelukt, ik moet eens héél hard nadenken over een goed patroontje. Want zo een vierkanten mand is toch niet zo makkelijk (of ik heb niet zo goed door hoe dat moet). Zeker als de opstaande rand gevuld moet worden. In ieder geval blijft het mooi op het dak liggen en de cavia's vinden het echt gezellig. Het zijn dan ook echt gezellige beestjes. 

Vanaf dat de hangmat en het mandje in de flat worden gehangen/gezet, begint de inspectieronde. En in een mum van tijd liggen ze er in. Zo dankbare beestjes;-)De eerste controle ronde door de twee dikke vriendinnen.

Louiske is al aan het genieten.

Met z'n allen op het lounge verdiep ;-)2 opmerkingen:

  1. Dat is pas een goed idee!!De cavia zal het leuk vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe kom je er toch bij...
    Wel heel leuk gedaan! Moest er een prijs uitgereikt worden voor origineelste naaisel had je zeker gewonnen.

    BeantwoordenVerwijderen