18.11.11

Ienemiene rokje 2 en 3

Een vriendin van vroeger, die ik gelukkig via facebook heb terug gevonden. 
Awel, die vriendin maakt ongelooflijk mooie juweeltjes in glas. Het is dan ook héél jammer dat ze nog geen blog heeft anders zou ik nu zeker reclame voor haar maken. 
Wel om deze juweeltjes draait het nu eigenlijk. Het zijn zo van die hebbedingen en daarom had ik mijn stoute schoenen aangetrokken en een voorstel gedaan. Zij heeft namelijk twee schattige dochtertjes waarvoor ik wel eens zo een ienemiene rokje wou maken in ruil voor oorbelletjes van haar. En jiepiee, Ilse zag het zitten. We gaan ruilen. Super gewoon. 
Dus heb ik me achter de naaimachine gezet en twee rokjes gemaakt. Nu heeft die Ilse ook nog een zoontje en daar zou ik toch ook nog graag iets voor maken. Maar weet nog niet goed wat ik moet maken. Moet er nog even over nadenken. 
Voor de rokjes had ik het mijn eigen wel moeilijk gemaakt want ik wou de voering aan de rok vastmaken om zo onderaan de rok een boord te krijgen in de kleur van de voering. Amai heb ik daar op gesukkeld. Ik heb meer los gedaan dan iets anders. Maar uiteindelijk is het dan toch gelukt. Aan de plooitjes staat het dan wel iets dikker. Voila de ruilhandel kan beginnen. Hopelijk vinden de meisjes het leuk!!!! SPANNEND!


Voor Frauke

Voor Esther

Met 1 of 2 bloemen????

4 opmerkingen:

  1. Supermooie rokjes! Die zullen volgens mij ongetwijfeld in de smaak vallen! Persoonlijk zou ik voor 1 bloem gaan. Tof om te zien dat mijn patroontje gebruikt wordt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig! Mooie, frisse kleurtjes! Ik zou ook voor één bloem gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel tof! Leuk modelletje. Wil ik ook wel eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen