10.11.11

Het iene miene rokje.

Iene Miene was zo lief om voor ons een handleiding te maken van een o, zo leuk rokje. En de handleiding is echt super, ik kon dan ook niet langer wachten om er aan te beginnen. Het had een hoog, ik wil er NU aan beginnen, gehalte.
Gelukkig heb ik een nichtje die ik er (hopelijk) blij mee kan maken. Want zoonlief wou het, zelfs niet eventjes, passen, flauw he ;-)

Ik had nog een dikkere tricot liggen waar ik juist zo een rokje uit zou krijgen. Dus ideaal om het eens te proberen. Gelukkig moet er een bloem boven de rimpeltjes komen want een dikke tricot en rimpelen, en dan nog mooi naaien, hm, dat ging niet echt samen. Het was eigenlijk véél te dik op die plaats. Dus die bloem was de perfecte camouflage en mijn tornmesje kon blijven liggen waar ie lag. De tricot valt wel mooi, maar ik denk toch dat een kantoentje beter is. Dus dat moeten we dan maar eens snel gaan proberen. Het is niet voor niets een lang weekend, ... toch???
Maar eerst laat ik mijn eerste iene miene rokje al eens zien.

5 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi in die tricot en dat oker is een prachtig kleur in combinatie met dat bruin! Super gedaan!!! Zie je het zitten om het in de flicr-pool te zetten? http://www.flickr.com/groups/1782263@N20/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat gehalte van 'ik wil er nu aan beginnen' komt mij maar al te bekend voor.
  Het resultaat is echt WOWH. Heel leuk in dat oker en wat een leuk idee om met tricot te werken.
  Hééél knap!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie zijn toch schatjes!!!
  @ienemiene ik wil het zeker in de Flickr-pool zetten. Maar het wil me maar niet lukken via mijn google account. Vlieg er constant uit. Maar ik blijf proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie dat het ondertussen gelukt is. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen