16.4.12

PIF 2012

"Pay it forward 2012" (geleend bij Goudbezie...) 

Voor wie dit niet kent, hier de uitleg:

Op Facebook doet dit "Pay-it-forward"-initiatief opnieuw de ronde ... en ik wil dit ook graag op mijn blog de wijde wereld in sturen ... zeg maar een give-away met een positieve boodschap achter. Tuurlijk wil ik veel volgers maar ik wil deze keer vooral 5 blije mensen.


Ik beloof om iets handgemaakt te maken voor de eerste vijf mensen die hieronder reageren (ik kies wat het zal worden). Zij moeten dit op hun beurt in hun status plaatsen en iets handgemaakts maken voor de eerste vijf mensen die reageren.

De regels zijn dat het met de hand gemaakt moet worden en ontvangen moet worden voor het einde van 2012. Het kan net zo simpel zijn als het maken van een kop koffie voor een vriend. Die kop koffie moet je niet letterlijk nemen, we willen niet dat die koffie uitloopt in de brieventas van de postbode die met onze online bestellingen moet zeulen. Klein en schattig voldoet zeker!


 
Zin om mee te doen? De eerste 5 reacties tellen mee ;)

3 opmerkingen:

 1. Ik doe mee!! Eindelijk eens als eerste kunnen reageren ;-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoppend van de ene naar de andere blogspot kom ik hier terecht (volgens mij een spoor volgend van omkeerbare rokjes..)
  Zo zie ik je bericht ook staan; met nog maar 1 reactie. Kan ik nog mee doen? Maak ik weer wat voor jou!(vind het zo'n leuk idee)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk mag je nog meedoen. Héél leuk dat je nog wil mee doen. Laat al maar weten wat je favoriete kleur is en of het liefst iets meisje, meisjesachtig moet zijn of liever iets stoer. groetjes.

   Verwijderen