26.4.12

Een ritszakje

De afgelopen periode was héél raar, verwarrend, emotioneel, en ook leuk, ...
Manlief besloot eind vorig jaar om van werk te veranderen. 
Manlief is en was ook mijn collega. Dus er kwam een vervangster in zijn plaats. Héél spannend want het plaatske van manlief zou door iemand anders bezet worden.
Maar vanaf het eerste moment dat de vervangster binnen kwam, wist ik, dit is de beste vervangster die ge u maar kunt voorstellen. Zoooo lieffff...., leuk, héél sociaal. En voor mij klikte het dus direct met haar. Oef gelukkig.
Maar dat het klikte bleek nu niet meer zo leuk te zijn. Want manlief vond de nieuwe job toch niet wat het zou moeten zijn en besloot terug te komen. Veel wikken en wegen is er wel aan vooraf gegaan, maar zijn besluit stond vast en dus stopt de vervanging van manlief deze week. En is het afscheid van een héél leuke, toffe collega een feit. Dorie toch. Wat had ik nu graag gewild dat ze een dikke trut was die ik niet kon uitstaan en van wie ik hoopte dat ze snel bij ons zou vertrekken. Wat is dit moeilijk zeg!

Aan de ene kant zijt ge blij dat manlief terug komt (want het was echt wel leuk hem in de buurt te hebben op het werk) maar aan de andere kant is er weer een afscheid van iemand die ge wel graag hebt. 
Ik hoop dat we elkaar nog wel eens gaan zien. Gelukkig zit die kans er wel in en bestaat er ook nog zo iets als facebook. 

Ik wou voor haar toch nog iets kleins maken als aandenken. 
Even nadenken en toen wist ik het. Vaak kwam ze met haar tandenborstel en tandpasta aan op de gang om vlug, vlug haar tanden nog te gaan poetsen. Da's ook zo een beeld wat me altijd van haar zal bijblijven. 
Maar een tandenborstel en tandpasta daar hoort toch een zakske bij niet????

En voila, het ritstasje was geboren. 
Gelukkig was de ikea zo lief om héél toffe toile cirée in huis te halen. Yes!!! Dat moest gewoon mee naar huis. Want een ritstasje voor een natte tandenborstel vraagt toch om toile cirée aan de binnenkant!

Dus! Ex collega dank u wel voor de leuke tijd!! Héél jammer dat het maar voor een korte periode was. Maar we gaan elkaar zeker nog wel eens zien. En héél véél succes met uw nieuwe job.
Tot ziens madam toertjes

6 opmerkingen: