23.2.12

OMG!!!!!!

Heel verwonderd ben en was ik dat ik , "the Versatile Blogger Award" mocht ontvangen.
Ikke??????
En dan nog wel van Liezewiezewoes. Ze heeft een super leuke blog. Ga er héél graag piepen. Ze komt zo heerlijk spontaan en recht voor de raap over en daar hou ik wel van. En ze maakt dan ook nog héél leuke naaisels. Die kan precies kei veel op korte tijd maken. Ik zou een beetje van haar energie willen hebben. Geweldig om haar blog te volgen. 

Het gaat dus om deze award, die op heel wat blogs te voorschijn komt. 

De regels van het spel:
Rules of the Versatile Blogger Award.
 1. Add theaward to your blog.
 2. Thank the blogger(s) who gave it to you.
 3. Mention 7 random things about yourself.
 4. List the rules.
 5. Award to 15 bloggers.
 6. Inform each of the 15 by leaving a comment on their blog.    

  Maar nu komt het moeilijkste van heel de zaak 7 dingen over mijn eigen, pfieuw....

  1. Ik ben iemand die moet kunnen prutsen. Is het niet juweeltjes maken of haken dan is het wel naaien of tekenen enz. Hoe ik eigenlijk terug achter mijn naaimachine ben gekropen is door de vele blogs te lezen die het allemaal deden kriebelen om zelf ook weer vanalles te proberen. Vond het naaien vroeger vreselijk. Maar toen bleef het ook bij eens een zoom van een broek om naaien of een gordijn korter maken. Vreselijk vond en vind ik dat. Ik moet toegeven als ik nu een rokje of zo maak, zie ik er telkens weer tegen op om die zoom te naaien. En daardoor durft het al eens te blijven liggen.

  2. Eigenlijk zou ik ook wat meer moeten sporten (zoals zo velen zeker?) maar vind altijd wel iets anders leuk om te doen, zodat er geen tijd overblijft om te sporten.

  3. De vraag: "Is mijn gat niet te dik in deze rok?" stel ik al lang niet meer. Om dat ik weet dat mijn gat te dik is in die rok.

  4. Van opleiding ben ik eigenlijk (hou u vast) meester in de beeldende kunsten en geaggregeerde voor het onderwijs. Met andere woorden vrije grafiek en ik zou kunnen les geven. Vrije grafiek is alles wat maar met drukwerk te maken heeft, lino's, etsen, zeefdruk, steendruk... Ik heb een tijdje les gegeven maar dat was maar van korte duur.

  5. Hier in huis wonen (buiten man en zoonlief) ook nog enkele diertjes. cavia's, een hond en een kat. En de kat is toch wel mijn favorietje. Het is zo een gezellig beest.

  6. Ik kan vreselijk onzeker zijn en ben de eeuwige twijfelaar en zou daar graag vanaf willen geraken.

  7. Goh, ik ben al aan puntje 7. Misschien laat ik die wel open voor vragen, dat is veel makkelijker dan kunnen jullie gewoon vragen wat je eventueel nog zou willen weten.

  En dan nu ander blogster nomineren. Toch veel leuker om te doen.  

  goudbezie
  Omdat ze nog maar pas met bloggen is begonnen en geweldig veelzijdig is en omdat ze mijn vriendinneke is ;-)

  @ Yane Omdat ze me wegwijs heeft gemaakt in het bloggen, ze veel leuke dingskes maakt en een schitterende fotogenieke dochter heeft.

  Pluisje Omdat ze zoveel doet voor het goede doel, van Genk is ;-) en ze ook zoveel leuke diertjes heeft.

  Liezewiezewoes Niet omdat ze mij genomineerd heeft maar omdat ik haar echt wel zelf wil nomineren voor haar leuke blog, haar spontaniteit, haar leuke schrijfsels en naaisels.

  JoChapeau Omdat ik ongelooflijk veel bewondering heb voor de mooie hoeden. Dat lijkt me allemaal zo moeilijk. En allemaal even prachtig gemaakt. Waauw.

  Les Mademoiselle Omdat het zo een heerlijk frisse blog is die heel wat leuke dingskes maakt.

  Ienemiene Omdat ze het leuke ienemiene rokje met ons wilde delen. Ze maakt geweldige retrospullekes. Een heel inspirerende blog.

5 opmerkingen:

 1. Wauw, ik zie hier dat ik weer een award kreeg ! Super dikke merci !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. woowie, ik ook weer :) heeeeeel erg leuk! en ik vond het vooral fijn om jou nu iets beter te leren kennen :) ik kom ook heel graag piepen op jouw blogje :) we zijn wij goe bezig eh :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaaaaaaaattttttttttt??????? Ik kom nog maar pas kijken en ik krijg al een reward???? Gij zijt toch een schatteke, hè!!! Dikke zoen en merci, hè

  BeantwoordenVerwijderen