11.12.11

Een heel gezellige ruilhandel

Vandaag was het eindelijk de dag dat de ienemiene rokjes naar hun bestemming gingen.
Amai was dat een leuk en ontroerend weerzien. 
We zochten een plaatsje uit waar we warm konden gaan zitten en iets lekker konden drinken.
Na een tijdje mocht ik kiezen uit een doos vol leuke glasjuweeltjes.Kiezen, o, nee MOEILIJK!!!! Het waren echt heel leuke oorbelletjes en ringen. De oorbellen die op de deksel liggen en de ring ernaast die zijn het geworden. MAAR het beste van al, ik mocht zelfs NOG een paar oorbellen kiezen. Ik voelde me wel héél hebberig maar ik "moest" nog een paar kiezen. Dus heb ik dat dan maar gedaan met een beetje een beschaamd gevoel. Het zijn super mooie blauwe geworden met in de diepte een zilverachtige tekening. Echt heel mooi. Ik heb dus 3 juweeltjes gekregen, voor 2 ienemiene rokjes en voor de broer een hobosack want die kon ik toch niet vergeten he. Ik ben dus verwend geweest.
Ik heb echt genoten vandaag van het blij weerzien, (het was ongeveer 9 jaar geleden dat we elkaar in levende lijve hadden gezien) en van de creatieve wissel. Het maakt een mens gelukkig!!!
En wat ook nog héél leuk is, ze is ook een blogje gestart waar we zeker en vast nog veel leuke juweeltjes en andere leuke dingen van haar zullen kunnen bewonderen, jiehaa....
http://goudbezie.blogspot.com/

De wissel
Hobo sack voor Korneel (voorkant)1 opmerking: