23.11.12

Kronen voor juf Els!

Een vriendin van mij geeft les in het eerste leerjaar. Eigenlijk kunt ge u geen beter juf voorstellen voor het eerste leerjaar. Echt waar, het is een goeike, die juf Els. 
Mijn nichtje heeft dan ook het geluk om dit jaar van haar les te krijgen. Alleen vind mijn nichtje het een beetje raar, dat haar tante een vriendin is van HAAR juf. Ze snapt er helemaal niks van. 
Maar...

Juf Els gaat ook vaak mee naar creamarktjes in de C-mine en hoort mij dan vaak zeggen: "ja, maar Els, dat maak ik wel zelf." Zo kwamen we ook kronen tegen en zakdoekhoezen. Ideaal voor in de klas natuurlijk. En ik in al mijn enthousiasme, ik zal dat wel voor u maken. 
En belofte maakt schuld. Het schooljaar is wel al even bezig, enne... er werden nog geen kronen gemaakt. Er werd al eens een subtiele hint gegeven in mijn richting en een ballonneke opgestoken.
Alé, ik heb dan nog eens wat tijd gevonden. De 2 kronen zijn geboren en een omkeerbare zakdoeken(doos)hoes. Net op tijd voor de winter snottebellen.
De omkeerbare meisjes kroon. Met een velcro strip. De cijfers hebben ook een velcro strip zodat er altijd de juiste leeftijd kan tegen gehangen worden. 
 De omkeerbare jongens kroon.


Veel plezier ermee juf Els! Verjaardag' s liedjes zingen is wel voor u ;-)

4 opmerkingen:

  1. Amai, weer zo schoon!! Enneuh... Juf Els... Dat verdient wel ne warme chocomelk (met slagroom)!! ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Maar wel gene cecemel hé, grtjs S

      Verwijderen