8.6.12

Nieuw volk ten huize van....

Gisteren mochten we een kitten kiezen uit een nest van 6 snoezepoesjes. 
We hadden nog de keuze uit 3 pluizenbollen. 

Maar kiezen is niet 1 van mijn specialiteiten. Het liefst van al zou ik ze alle drie mee naar huis nemen. Maar helaas kan dat niet.
Het zijn ragdoll kittens, heel erg op mensen gericht en dat is net wet we zoeken. Ons Lisa een Britse korthaar is een schat van een kat maar helemaal geen knuffelpoes. Eerst vonden we dat niet zo erg want onze Dino (Engelse Cocker) compenseerde dat wel. Maar helaas hebben we afscheid van hem moeten nemen na 12,5 jaar. Moeilijk hoor. En meer en meer sluipt de stilte in ons huis, het gemis aan Dino's likjes, zielige oogjes, natte snuit tegen uw been, de troostende eeuwig vrolijke hond is niet meer. 

Dus zijn we gaan uitkijken naar een nieuw kitten. 
Gisteren hebben we eentje gekozen, nu is het alleen nog lang wachten tot ze groot genoeg is om het nest te verlaten. In augustus is ons huisje weer wat meer gevuld met pluizenbollen.
 

5 opmerkingen:

 1. Oooohhhh, was het al maar augustus!!! Spannend, hè!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo heerlijk pluizig en knuffelerig dat ze er uit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Smelt smelt, hier een gelijk aardig verhaal, na het overlijden van ons hondje Tibo was het hier ook leeg in huis, en toen kwam er een heerlijk katertje, ondertussen zijn we terug een hondje en nog een katertje verder :0)
  Héél veel plezier met het beestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooooooooooooooooooooh die pluizenballetjes zijn zoooooooo schattig!!!

  BeantwoordenVerwijderen