17.1.12

Een collega gaat met pensioen

Donderdag moeten wij op onze dienst afscheid nemen van een toffe collega. Ze gaat op welverdiend pensioen. 
Omdat ik heel graag met haar heb samen gewerkt en haar ook wel heel erg graag mag, wou ik toch iets van mij persoonlijk aan haar geven. 
Ze heeft al zoveel verhalen moeten aanhoren over wat ik allemaal gemaakt heb en heeft daar nog niet veel van gezien. Dus vond ik het tijd worden om iets voor haar te maken.
Een dank je wel voor de leuke samenwerking, een dank je wel voor de raad, een dank je wel voor het luisterend oor, een dank je wel voor de vele gouden tips enz. 
Het gaat zeker geen afscheid zijn, dat moeten we elkaar beloven. We wonen echt niet ver van elkaar en ze woont vlak bij het stuntwinkeltje en een stoffenwinkel dus reden genoeg om tot bij haar te gaan.
Het aandenken is een handtas geworden met een daarbij horend papierenzakdoekenzakje. En ik vrees dat die zakdoekskes de donderdag nog goed van pas gaan komen. 
Collegaatje geniet van de vrije tijd die nu gaat vrijkomen en tot snel ;-)


De knoop die zich ook kan verstoppen achter de plooi

De binnen kant

6 opmerkingen:

 1. Prachtig! Is dat patroon ergens te vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb wat inspiratie opgedaan op het www en heb dan zelf een patroontje getekend. Ik zal anders eens proberen om het patroontje op mijn blog te plaatsen of toch een handleiding proberen te maken. Ik ga mijn best doen.
   Groetjes.

   Verwijderen
 2. ik ga ook met pensioen gaan,... mooie tas

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die blauwe paspel en knoop maken er echt iets moois van!

  BeantwoordenVerwijderen